عضویت از بخش تیمهای بازرسی مدیریت میشود. غیرفعالکردن حساب، سوابق بازرسی را حذف نمیکند. برای تغییر نقش کاربرِ عضو تیم، ابتدا عضویت او را اصلاح کنید.